ŞIRNAK / BEYTÜŞŞEBAP - İsmail Dereli Ortaokulu

Ekm

Ahilik Kültürü Haftası(8-12 Ekim) kutlu olsun.

Ekm

LGS hazırlık kapsamında 8. sınıflara ilk deneme sınavımızı yaptık.

Ekm

Atatürk'ün katılımıyla 1932 yılında düzenlenen I. Türk Dili Kurultayı'nın açılış günü olan 26 Eylül'ü her yıl ''Dil Bayramı'' olarak kutluyoruz. Türkçemize emek veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Okuluöuzda 2023-24 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programımı yapıdı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı Veli toplantısı gerçekleştirildi. Velilerimiz öğrencilerimizin sınıf rehber öğretmeni ve branş öğretmenleri ile görüşerek; öğrencilerin okula uyumu, derse hazırlık ve ders çalışma yöntemleri hakkında genel bilgiler aldı.Tüm kademelerde gerçekleştirilen toplantıya velilerimiz yoğun bir katılım gösterdi. Toplantıya katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun yeni logosunu oluşturduk.

Ock

Bursa´dan daha önce anasınıfımız için oyuncak gönderen Ahmet Çabuk Ortaokulu´nda görev yapan Birol Demir ve öğrencileri yine okulumuza oyuncak göndermişler kendisine ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Merak edenler ve hasret çekenler için köyümüzden görüntüler .